Onbezorgd bellen

Het is voor veel ondernemers belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in de maandelijkse kosten per medewerker. Daarom biedt Bizworx VoIP onbezorgd bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland, tegen een vast bedrag per maand.

Vast en mobiele telefonie

Bizworx VoIP is de hosted telefonie oplossing van Bizworx.
Voice over IP maakt het mogelijk telefonie over datanetwerken te voeren, waardoor de optie ontstaat om spraak en data samen te voegen. Hierdoor is er in veel gevallen nog maar een enkele infrastructuur nodig. Bovendien komt VoIP met een aantal aanvullende producten en diensten die ervoor zorgen dat u nu nog meer uit uw telefooncentrale kunt halen.

Het product van Bizworx biedt een telefooncentrale in de cloud voor een vast maandbedrag per medewerker per maand. Met Bizworx VoIP pakket kunt u nationaal onbezorgd bellen. Ook zijn er opties die de mogelijkheid bieden tot een keuzemenu, chat, de status van beschikbaarheid weergeven en gesprekken loggen.
Bizworx VoIP biedt alle functionaliteit die een MKB bedrijf nodig heeft. Omdat het een cloud oplossing is en Bizworx deze beheert, blijft uw telefooncentrale actueel.

Altijd en overal bereikbaar

Het is voor veel ondernemers belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in de maandelijkse kosten per medewerker. Daarom biedt Bizworx VoIP onbezorgd bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland, tegen een vast bedrag per maand.  Dit houdt in dat wij het aantal belminuten afkopen bij de provider, en voor u in een enkel pakket verwerken.  Dit is voor u als klant voordeliger, tevens ook een stuk overzichtelijker. Het gebruik van servicenummers (zoals 0900-nummers), of bellen naar het buitenland, vallen niet onder het pakket. Deze zullen aan het eind van de maand separaat worden bijgeschreven op uw factuur. 

Met Vast en Mobiel Integratie verplaats u uw telefooncentrale naar de cloud. Dit wordt mogelijk gemaakt door VoIP. Je mobiele en vaste nummer worden samen gebracht op je mobiele telefoon en dus ben je niet meer afhankelijk van je vaste werkplek. De fysieke telefooncentrale is overbodig geworden. Hierdoor zijn organisaties en hun mensen flexibeler geworden en heeft de oplossing weinig onderhoud nodig. U ben altijd en overal bereikbaar tegen lagere kosten.    

Wilt u meer weten over onze diensten?
Wij helpen u graag verder.

Aanvullende diensten

Uw werkplek in de cloud

Doordat uw kantooromgeving op maat wordt gemaakt door Bizworx maakt het niet uit waar of met hoeveel collega’s u samenwerkt. Uw werkplek in de cloud bestaat uit verschillende applicaties en diensten van Microsoft zoals Outlook, Word, Skype for Business, OneDrive opslag, SharePoint en Teams.

Ook de beveiliging, back-up en email archivering behoren tot deze cloud oplossing.

Flexibel en kwalitatief internet

Uw organisatie staat constant in verbinding met de buitenwereld. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is dan ook van groot belang. Om snel gegevens te versturen naar klanten en leveranciers, of op elk moment van de dag informatie te kunnen raadplegen. 

Zodat u zich kunt focussen op uw zakelijke doelstellingen.

Uw kantoor in beheer

U wilt zorgeloos kunnen werken op uw apparaten. Mocht er toch een probleem ontstaan dan wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Bizworx kantoor in beheer kan u hiermee helpen.

Bizworx zorgt er voor dat de kennis over uw omgeving optimaal is zodat wij direct en persoonlijk de support kunnen bieden die benodigd is.