Altijd en overal online

Doordat uw kantooromgeving op maat wordt gemaakt door Bizworx maakt het niet uit waar of met hoeveel collega’s u samenwerkt.

laptop-studie2

Uw werkplek in de cloud

Doordat uw kantooromgeving op maat wordt gemaakt door Bizworx maakt het niet uit waar of met hoeveel collega’s u samenwerkt. Uw werkplek in de cloud bestaat uit verschillende applicaties en diensten van Microsoft zoals Outlook, Word, Skype for Business, OneDrive opslag, SharePoint en Teams.

Ook de beveiliging, back-up en email archivering behoren tot deze cloud oplossing. Indien u geen lokale IT heeft of behoefte heeft aan extra kennis of handjes, dan nemen wij uw kantooromgeving in beheer. Dit betekent dat u zich niet druk hoeft te maken over uw IT kantooromgeving en zich kan richten op uw eigen business.

Uw werkplek in de cloud bevordert de productiviteit van uw bedrijf en zorgt ervoor dat al uw mensen vanaf iedere (online) plek toegang hebben tot hun applicaties op een veilige manier. Ook uw vestigingen in het buitenland kunnen eenvoudig worden verbonden met onze cloud.

Voordelen van de Online Werkplek

Altijd & overal werken

Of je nog op kantoor, thuis of onderweg wilt werken, met de online werkplek heb je altijd en overal toegang tot je eigen online bureaublad. Hierdoor is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest.

Schaalbaar en flexibel

De online werkplek is volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van jouw organisatie. Werkplekken zijn zeer eenvoudig en snel uit te breiden en per maand opzegbaar. Je betaalt altijd een vast bedrag per gebruiker per maand.

Betrouwbaar en beveiligd

Je bent verzekerd van meer continuïteit door het robuuste en dubbel uitgevoerde platform. Ons datacenter is zeer goed beveiligd en voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieninge

Totaaloplossing voor iedere werknemer

De online werkplek is een totaaloplossing voor iedere werknemer inclusief licenties voor Windows en Microsoft Office en de mogelijkheid om eigen applicaties te integreren. Daarnaast is ook de ICT-servicedesk inbegrepen in de dienstverlening en zorgen wij ervoor dat je software altijd up-to-date is.

Al je gegevens veilig in de cloud

Mocht je computer vastlopen of verloren gaan in een brand, dan hoef je je zich geen zorgen te maken over je bestanden. Al je gegevens staan namelijk veilig in de cloud. Daarnaast is ook een tekort aan opslagruimte verleden tijd, omdat de servers zo groot zijn dat ze nagenoeg niet vol kunnen raken.

Wilt u meer weten over onze diensten?
Wij helpen u graag verder.

Aanvullende diensten

Vaste en mobiele telefonie

Voice over IP maakt het mogelijk telefonie over datanetwerken te voeren, waardoor de optie ontstaat om spraak en data samen te voegen. Hierdoor is er in veel gevallen nog maar een enkele infrastructuur nodig. 

Bovendien komt VoIP met een aantal aanvullende producten en diensten die ervoor zorgen dat u nu nog meer uit uw telefooncentrale kunt halen.

Flexibel en kwalitatief internet

Uw organisatie staat constant in verbinding met de buitenwereld. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is dan ook van groot belang. 

Om snel gegevens te versturen naar klanten en leveranciers, of op elk moment van de dag informatie te kunnen raadplegen. 

Zodat u zich kunt focussen op uw zakelijke doelstellingen.

Uw kantoor in beheer

U wilt zorgeloos kunnen werken op uw apparaten. Mocht er toch een probleem ontstaan dan wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Bizworx kantoor in beheer kan u hiermee helpen.

Bizworx zorgt er voor dat de kennis over uw omgeving optimaal is zodat wij direct en persoonlijk de support kunnen bieden die benodigd is.