Uw kantoor in beheer

U wilt zorgeloos kunnen werken op uw apparaten. Mocht er toch een probleem ontstaan dan wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Bizworx kantoor in beheer kan u hiermee helpen.

Bizworx zorgt er voor dat de kennis over uw omgeving optimaal is zodat wij direct en persoonlijk de support kunnen bieden die benodigd is. In de meeste gevallen (90%) kunnen wij op afstand het probleem verhelpen. Indien dit niet mogelijk komen we op locatie om u te helpen.

Buiten ondersteuning op uw IT zorgt ‘uw kantoor in beheer’ ook voor advies op hard- en software vervanging en updates. Het veilig houden van de omgeving en eventuele installaties zijn hier ook onderdelen van.
Bizworx maakt deze module op maat voor uw omgeving.

Neem met ons contact op als u meer wilt weten over ‘uw kantoor in beheer’.

Wilt u meer weten over onze diensten?
Wij helpen u graag verder.

Aanvullende diensten

Uw werkplek in de cloud

Doordat uw kantooromgeving op maat wordt gemaakt door Bizworx maakt het niet uit waar of met hoeveel collega’s u samenwerkt. Uw werkplek in de cloud bestaat uit verschillende applicaties en diensten van Microsoft zoals Outlook, Word, Skype for Business, OneDrive opslag, SharePoint en Teams.

Ook de beveiliging, back-up en email archivering behoren tot deze cloud oplossing.

Vaste en mobiele telefonie

Voice over IP maakt het mogelijk telefonie over datanetwerken te voeren, waardoor de optie ontstaat om spraak en data samen te voegen. Hierdoor is er in veel gevallen nog maar een enkele infrastructuur nodig. 

Bovendien komt VoIP met een aantal aanvullende producten en diensten die ervoor zorgen dat u nu nog meer uit uw telefooncentrale kunt halen.

Flexibel en kwalitatief internet

Uw organisatie staat constant in verbinding met de buitenwereld. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is dan ook van groot belang. 

Om snel gegevens te versturen naar klanten en leveranciers, of op elk moment van de dag informatie te kunnen raadplegen. 

Zodat u zich kunt focussen op uw zakelijke doelstellingen.