Het ontstaan van Bizworx

Vanuit mijn jonge jeugd is de passie voor IT ontstaan. De eigenschap om zelf alles te willen weten over dit onderwerp heeft mij er uiteindelijk toe gebracht om Bizworx op te richten in 2004. Bizworx is gestart met producten als webhosting, website ontwikkeling en het bouwen van web applicaties. Omdat de vraag naar hulp bij systeembeheer vanuit de klanten kwam , heb ik dit toegevoegd aan mijn dienstenportfolio in 2006. Een paar jaar later kwamen daar de ‘hosted desktop’ en de ‘internet/telefonie diensten’ bij.

Onze kracht

Direct contact

Bizworx is gespecialiseerd in het helpen van klanten met minder dan 50 werkplekken of bedrijven met meerdere vestigingen zonder lokale IT mensen. Door het persoonlijke contact zijn de lijnen tussen Bizworx en zijn klanten zeer kort. Dit betekent voor u als klant dat wij vrijwel altijd direct bereikbaar zijn, zeer flexibel zijn en eventuele problemen binnen zeer korte tijd (vaak binnen 1 uur!) oplossen, zodat u snel uw werk weer kan doen.

Maatwerk

Doordat Bizworx uw IT omgeving tot in detail kent en beheert, kunnen we ook op maat advies geven om uw processen effectiever en productiever te maken. Hierdoor zullen deze IT oplossingen er voor zorgen dat uw bedrijf sneller en kostenverlagend kan werken

Kennis

Buiten het feit dat de diensten van Biworx rekening houdt met uw wensen, zorgen we er ook voor dat de oplossing schaalbaar, veilig en makkelijk te beheren is. Dit maatwerk zorgt ervoor dat u niet voor overbodige diensten of oplossingen gaat betalen. Doordat het beheer zo effectief mogelijk is ingericht door Bizworx zijn de kosten voorspellend en zult uw als klant geen verrassende facturen ontvangen.

Onze gegevens

Bizworx Solution Provider

+31 (0) 20 88 00 180
info@bizworx.nl

Bezoekadres

Tupolevlaan 65-79
1119 PA, Schiphol 

Postadres

Hanedaweg 8
1437EN PA, Schiphol Rijk

IBAN: NL 42 RABO 0106471252
BIC: RABONL2U
KVK: 34204978