Microsoft Teams

Wilt u ook de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren en het onderling e-mailverkeer verminderen? 

Ontdek nu Microsoft Teams

Gericht op samenwerking

Teams is de gemeenschappelijke digitale werkruimte binnen uw bedrijf, of zoals het ook wel eens wordt genoemd een “hub voor teamwork”. Zoals de naam al aangeeft is Microsoft Teams gericht op samenwerking binnen teams. Dit kunnen afdelingen zijn, tijdelijke of permanente samenwerkingsverbanden binnen een afdeling of bedrijf, projectteams, klantteams, etcetera.

We kunnen er veel meer woorden aan vuil maken, maar beelden zeggen meer dan 1000 woorden, bekijk daarom alle mogelijkheden van Teams in onderstaande video van Microsoft.

Microsoft Teams & Office 365

Teams is onderdeel van Office 365 waardoor het nog makkelijker wordt om samen te werken in teams. Bestanden die u in bijvoorbeeld Word, Excel en PowerPoint maakt, deelt u heel eenvoudig direct binnen Teams. Dat scheelt iedereen heel veel e-mail. En vanuit Teams kan iedereen direct aan de documenten werken. Super handig.

Microsoft Teams is gratis en biedt in combinatie met de andere Office 365 applicaties ongeëvenaarde mogelijkheden. Het bevat alle tools die nodig zijn voor efficiënt (samen)werken vanuit de cloud.